×

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  • Επίκεντρο της φιλοσοφίας μου είναι Ο Άνθρωπος.
  • Η ιατρική φροντίδα για έμενα δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μια θεωρητική προσφορά υπηρεσιών υγείας στον άρρωστο.

Eκεί που υπάρχει αγάπη για τον άνθρωπο, υπάρχει και αγάπη για την επιστήμη

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

  • Μετά από μια μακροχρόνια εξειδίκευση στις παθήσεις οπίσθιου ημιμορίου του οφθαλμού, συνέχισα την πολύχρονη μετεκπαίδευση μου με εξειδίκευση στην Οφθαλμική Ογκολογία Ενηλίκων και Παίδων

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Εξειδίκευση στο καλύτερο παγκοσμίως οφθαλμοογκολογικό κέντρο Ενηλίκων και Παίδων με αντιμετώπιση πολύ δύσκολων περιστατικών
  • Συνεργασία με τα Οφθαλμοογκολογικά κέντρα Αμερικής και Ευρώπης για εφαρμογή θεραπευτικών προσεγγίσεων που δε μπορούν ακόμη να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα
  • Διαρκώς εξελισσόμενη επιστημονική γνώση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Κατανόηση της συνολικής κατάστασης του ασθενή. Η θεραπεία δεν ξεκινά με την εφαρμογή της ιατρικής πράξης αλλά ξεκινά με τον τρόπο που η ιατρική πράξη εφαρμόζεται.
  • Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός και κάθε θεραπευτική παρέμβαση πρέπει να εξατομικεύεται με γνώμονα τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
  • Σεβασμό, υπευθυνότητα και πολύ αγάπη στον άνθρωπο, εξειδικευμένο και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και παροχή Υπηρεσιών με ανθρώπινο πρόσωπο είναι τα κύρια συστατικά κάθε ιατρικής επίσκεψης

Σκοπός μου, η έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση και η πλέον αποτελεσματική θεραπεία

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

Δρ. Μαρία Πευκιανάκη MD, MSc, MPH, PhD, FEBO Χειρουργός Οφθαλμίατρος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την 10ετή εξειδίκευση και εργασία στο εξωτερικό, θέλοντας να προσφέρει στη χώρα της, ενώ παραμένει σε συνεχή επαφή με τα ακαδημαϊκά κέντρα σε Ευρώπη και Αμερική για να εξελίσσει συνεχώς την πρακτική της.

Mετεκπαιδεύτηκε σε πολλούς τομείς της Οφθαλμολογίας με επίκεντρο όμως την Οφθαλμική Ογκολογία Ενηλίκων και Παίδων στην Καλύτερη και Μεγαλύτερη Οφθαλμο-Ογκολογική Κλινική του κόσμου (Wills Eye Hospital, Philadelphia-USA)

Η Δρ. Μαρία Πευκιανάκη , επιλέχθηκε το 2018 από Αμερικανικό περιοδικό ανάμεσα στους 100 καλύτερους νέους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Έχει συγγράψει αρκετές επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ή έχουν ανακοινωθεί σε Οφθαλμολογικά Συνέδρια ενώ είναι πάντα διαθέσιμη στην ασθενή προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

A single consultation with this amazing Dr led me to receiving a diagnosis for my current symptoms within 10 minutes of meeting with her. This is something that I was struggling to get from previous appointments since August 2021.
Her duty of care, professionalism and consciousness did not end there. She clearly had concerns about a more serious and underlying medical condition that was causing my current presentation and was insistent in arranging immediate diagnostics tests and investigations with a follow up from the Neurologist on call. 24 hrs later, I had a confirmed diagnosis and a treatment plan was initiated. I now have answers to a multitude of unexplained ailments that I have experienced throughout 2021 and can now learn to manage my condition in the long term.
Without this appointment, I genuinely believe that I would still be looking for answers to my medical problems. Dr Pefkianaki will never quite understand how grateful I am for her consultation with me. Thank you so much.

R.H.

Εξαιρετική επιστήμονας η κ. Πευκιανάκη από τους ελάχιστους ειδικούς στον τομέα της οφθαλμοογκολογίας.

H.O

Πολύ καλή η εμπειρία μου από την πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο. Καταρτισμένη επιστήμονας και πάνω απ όλα άψογη συμπεριφορά!

Ε.Τ

Αυτό που μου έμεινε από τις επισκέψεις μας στην Κα Πευκιανάκη είναι η αψεγάδιαστη ανθρώπινη συμπεριφορά που έχει προς τους ασθενείς. Απίστευτος άνθρωπος!! Το πόσο καταρτισμένη είναι το καταλαβαίνεις αμέσως. Το επίπεδο των γνώσεών της και το ενδιαφέρον που δείχνει σε για κάθε λεπτομέρεια είναι απίστευτο ! Με λίγα λόγια είμαστε πολύ τυχεροί που επέστρεψε στην Ελλάδα.

D.K

Οι γνώσεις της κ Πευκιανάκη και η εμπειρία της αδιαπραγμάτευτες! Αξιοσημείωτη ωστόσο,είναι και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της στον ασθενή, η απλότητα και η αμεσότητα της!Με λίγα λόγια, φοβερή επιστήμονας και άνθρωπος!Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

M.C

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη γιατρό μου Dr. Maria Pefkianaki και την ομάδα της για την εξαιρετική δουλειά που έγινε στο χειρουργείο το οποίο υποβλήθηκα. Είναι τιμή για το νοσοκομείο Υγεία να έχει στο δυναμικό του μια γιατρό του βεληνεκούς της Dr. Maria Pefkianaki. Καταξιωμένη, λαμπρή επιστήμονας και σπουδαίος άνθρωπος συνθέτουν μια τέλεια εικόνα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι μέσα στους 100 νέους καλύτερους γιατρούς του κόσμου. Και πάλι ευχαριστώ δημοσίως την υπέροχη και εξαιρετική γιατρό μου!!

Φ.K.

Εξαιρετική γιατρός με απίστευτες γνώσεις αλλά και με ευαισθησία .Ο οφθαλμολογικός έλεγχος της είναι σε επίπεδο εξωτερικού. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στην Ελλάδα διακεκριμένους επιστήμονες σαν την κ. Μαρία Πευκιανάκη

M.N.

To whom it may concern,

I wish it to be placed on record my appreciation of the R.. and considerate attention I received from Dr Maria Pefkianaki Chelsea Westminster Hospital Eye Clinic. She not only went into detailed exam of my eyes but made it possible for me to comprehend the problem and possible treatment – not always easy for an 85 years old – to understand.

Renewed thanks for Dr Maria Pefkianaki.

D.S.

Η κ. Πευκιανακη ήταν πάντα στο τηλέφωνο για οποιαδήποτε απορία ή επεξήγηση.Παντα προσιτή, με ενημερωσε αναλυτικα για τηνκαταστασημου. Είναι γεμάτη καλοσύνη, ευγένεια, φιλικότητα και αγαπά αυτό που κανει

Την ευχαριστω πολύ για όλα οσα εκανε για εμενα

Β.Χ.

Dr Maria is excellent.

A.L.

Η κ.Πευκιανάκη με εντυπωσιασε με το επίπεδο γνώσεων & ανθρωπιάς. Μας εμπνέει σιγουριά ! Σας ευχαριστούμε πολύ !

Θ.Μ.

Dr Maria always re-assured me with any concerns, she is a wonderful doctor.

K.R.

Κατ' αρχήν να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στην Ιατρό κα Πευκιανακη Μαρια για την άμεση παρέμβασή της και αντιμετώπιση της κατάστασης υγείας μου. Θερμά ευχαριστώ για όλες τις υπηρεσίες και τη βοήθεια που μας προσφέρατε πάντα με χαμόγελο

Μ.Π.

Very competent, caring and committed

N.M.

Εντυπωσιάστηκα από την άρτια λειτουργικότητα και ποιότητα της Ιατρου Δρ Μαρια Πευκιανακη! Πραγματικά συγκινήθηκα και ενθουσιάστηκα από το ήθος , την ευγένεια και την εργατικότητα της

Μ.Γ.

Excellent care, very efficient, patient and friendly.

P.B.

Είναι ότι έλειπε από την Ελλάδα!!!!Η εμπειρία και η γνώση φαίνονται στην σχολαστική εξέταση του ματιού με όσο χρόνο χρειάζεται χωρίς βιασύνη για την ολοκλήρωση της.

Σ.Μ.

She is very good, very helpful and considerate.

M.M.

Πολύ καλά καταρτισμένη γιατρός, μας βοήθησε πολύ με το παιδί μας. Ανθρώπινη, προσηνής και πολύ ευγενική, θα είναι η πρώτη μας επιλογή από εδώ και πέρα. Μαρία σ' ευχαριστούμε!

Λ.Μ.

Very kind and caring.

C.B.

Εξαιρετική γιατρός και εξαίρετος άνθρωπος!
Εξέτασε το γιο μου με απίστευτη υπομονή , δείχνοντας ότι κατέχει τέλεια το αντικείμενο της! Σε ευχαριστούμε για όλα Μαρία μου!

Α.Ρ.

Maria will be sadly missed, I hope her replacement will be as good as her, and I wish her every success in her new home.

H.M

Άρτια επιστημονική κατάρτιση και ανθρώπινη προσέγγιση! Εξέτασε τα δύο μου παιδιά με λεπτομέρεια και υπομονή!!!! Εξαιρετική γιατρός, μα πάνω από όλα υπέροχος άνθρωπος!!! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και την ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Α.Γ.

A very friendly, caring doctor.

A.M.

Εξαιρετική επιστήμονας πολύ προσεκτική από τους λίγους επιστήμονες στη Ελλάδα με τέτοιο επίπεδο γνώσεων στην οφθαλμική ογκολογία και πάνω από όλα Άνθρωπος!
κυρία Μαρία σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα.

Γ.Ζ.

There should be more doctors like Dr Maria.

N.T.

Η καλύτερη γιατρός και άνθρωπος, μια λαμπρή επιστήμων που επέστρεψε στην Ελλάδα να προσφέρει υπηρεσίες... The Best doctor

Μ.Β.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας


ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ